Så har tusentals företagare kunnat investera i tillväxt

Företagslån
Tom Turula, 26 November
Entreprenör står med mobiltelefonen
Småföretagen är den stora motorn i svensk ekonomi. Men trots att de tillsammans skapar 80 procent av alla nya jobb, så hindras många från att få finansieringen – eller bränslet – de behöver för att accelerera, växa och ta sig genom tillfälliga svackor.

Capcito grundades kring visionen om ett enklare sätt att låna pengar. Sedan starten 2015 har man hjälpt tusentals företagare att investera i tillväxt och täcka kostnader.

“Till skillnad från övriga branschen, kan vi erbjuda lån till företag som är i ett tidigt skede av sin resa. Tillväxtbolag behöver i regel en mer flexibel kredit, som betalas ut snabbt och har få fasta avgifter”, säger Jesper Bergström, kreditexpert på det SEB-delägda bolaget.

LÄS OCKSÅ: 7 tips - så hittar du ett schysst företagslån

Offert på en minut

Genom en kombination av smart teknik och personlig service, ger Capcito byggbolag, innovatörer inom vården med flera lån som är både smidigare och träffsäkrare än storbankernas, och på schysstare villkor än de traditionella finansbolagens.

“Vi analyserar företagets försäljning i realtid och ger en gratis offert på mindre än en minut. Ert personliga erbjudande baseras på en helhetsbedömning som inkluderar företagets aktuella försäljning – inte bara fjolårets bokslut”, säger Jesper Bergström.

Se företagets låneutrymme hos Capcito – inte bindande

Företagslån från Capcito – Låna upp till 2 miljoner

  • Smidigt. Ansök med Mobilt BankID
  • Flexibelt. Låna 3-24 månader – betala tillbaka närsomhelst
  • Inget fuffens. Inga dolda avgifter & ingen bindningstid
  • Personlig service. Capcitos kundtjänst svarar på alla frågor omedelbart.
Tom Turula
26 November 2021