NYHET: Nu höjer vi företagslån till 2 miljoner

Nyheter
Capcito, 16 November
Byggarbetare tittar på arbete
Nu höjer vi beloppsgränsen på företagslån – ända upp till 2 miljoner, för att kunna hjälpa fler företag med flexibel likviditet.

"Med en beloppsgräns på 2 miljoner kan vi nu erbjuda företagslån till fler bolag – fortfarande lika prisvärt och flexibelt som tidigare", säger Michael Hansen, grundare och VD på Capcito.

Det som gör Capcito unikt är framförallt två saker: flexibla villkor i en traditionellt stel och långsam bransch, och en egen teknik som räknar ut tillgänglig finansiering automatiskt på några sekunder, baserat på aktuell data.

Drygt 50% av företagare i Sverige tycker det att är svårt att få tag på finansieringen som krävs för att växa. Capcitos teknik gör det enklare.

"Med en beloppsgräns på 2 miljoner kan vi nu erbjuda företagslån till fler bolag – fortfarande lika prisvärt och flexibelt som tidigare."

“Vår teknik gör att vi slipper lägga massa tid på dyr admin, och kan istället fokusera på att ge personlig service – vilket ger möjlighet till fler och bättre erbjudanden,” säger Michael Hansen.

Banken SEB gillade Capcito så pass mycket att de gick in som delägare hösten 2017.

Företagslån är ett finansieringsalternativ för dig som behöver hjälp att täcka tillfälliga kostnader eller investera i framtida projekt.

Capcito erbjuder nu företagslån på upp till 2.000.000 kronor.

“Genom att bibehålla likviditet i företaget undviker du ekonomisk katastrof om oväntade situationer uppstår,” säger Jesper Bergström, kreditanalytiker på Capcito.

Capcito har en helt digital tjänst, där företag kan få en offert på några sekunder, utan att binda upp sig på något. Man betalar bara för dagarna krediten används.

“Företagslån är ett smidigt sätt att få pengar till ditt företag utan onödigt krångel. Tack vare Capcitos digitala tjänst är ditt erbjudande alltid uppdaterat när behovet uppstår. Plus att vi har en bra prisbild.”

Se hur mycket mitt företag kan låna

Capcito
16 November 2021