Om Capcito

Som en företagarbank borde vara

Det är dit vi vill

Vår vision är att bli som en företagarbank borde vara. Vi är själva företagare som genom åren sprungit in i finansieringsväggen många gånger. Varför ska man inte kunna få rättvis finansiering baserat på hur firman går just nu - all info finns ju digitalt? Allt skulle ju kunna vara integrerat, enkelt och intuitivt. Vi har påbörjat den förändringen. Och vi kommer aldrig bli klara, för det finns hela tiden mer att förbättra och göra ännu smidigare.

Vår historia började 2014. Eller egentligen långt innan, då grundarna tidigt i sina företagarkarriärer såg vad som var galet. Sveriges företagare har tvingats leva med en finansvärld som varit långsam, kundfrånvänd och icke-transparent. Michael Hansen och Mattias Axlind tog sig an att ändra på det, på vägen anslöt Henrik Dyberg och Niklas Möller. 2015 lanserades den första tjänsten och vi har sedan dess hunnit hjälpa många företag att växa. Och det blir fler varje dag.

Teamet som jobbar med Capcito växer hela tiden. Vi kommer från skilda områden och har expertis inom finans, företagande, matematik och teknikutveckling. Här ovan är en bild på några av oss. Kontakta oss gärna om du har några funderingar. Vi älskar att få hjälpa Sveriges företagsunder att växa. Vill du vara med? Jobba på Capcito.

/ Capcitoteamet