Intelligent finansiering via din bokföring

+
  • Digitalt integrerat med Visma
  • Låneutrymme i realtid på några sekunder
  • 0% ränta för nya kunder på lån upp till 75 000 i 30 dagar!
  • Capcito är utvald partner till Visma. Läs mer här
  • Frågor? Ring 010-157 80 00

Testa här - inte bindande

Finansinspektionen Godkänd av Finansinpektionen   SSL Certificate Krypterad anslutning, säker lagring

Finansiering när ni behöver det

Aktivera en utbetalning när helst ni behöver, utan att vänta på att kunderna ska betala. Med ett klick har du tillgång till rörelsefinansiering för investeringar, löner, inköp och tillväxt.

Flexibelt och schysst

Inga dolda avgifter eller krångliga villkor med en prisnivå som slår alla i branschen. Betala endast för det du behöver och så länge ni önskar.

Tillgängligt och enkelt

Med en koppling mot Visma blir nya fakturor automatiskt tillgängliga för belåning. Låneutrymmet växer i takt med faktureringsvolymen.

Kostnadseffektivt

Låna med ett klick när behovet uppstår och betala endast för de kronor som används. Ger lägre kostnad över tid.

1

Skapa ett konto på Capcito.com

Koppla dig mot Visma eEkonomi eller Visma Administration. Koppling görs enkelt genom inloggning med samma uppgifter som när du loggar in i Visma.

2

Erbjudande inom 3 minuter

Företagets kundfakturor analyseras automatiskt och tillgängligt låneutrymme visas direkt på skärmen.

3

Utbetalning samma dag

Välj önskat belopp och begär utbetalning redan samma dag.

Fakturering för växande företag

Capcito erbjuder en modern och flexibel form av rörelsefinansiering för mindre såväl som större företag. Era kundfakturor ligger som säkerhet för lånet och är ett smart alternativ till traditionell factoring, såsom fakturabelåning och fakturaköp eller traditionella banklån som företagslån och checkkrediter.

”Med 20 år som entreprenör vet jag det mesta om utmaningarna kring finansiering av företaget och att balansera likviditeten när företaget växer. Min vision är att förenkla och öka tillgängligheten av företagarvänlig finansiering med modern teknik.”

Michael Hansen,
Vd och grundare, Capcito
MICHAEL

CURVE

Kostnadsfördelen med Capcito

Traditionella finansbolag kräver långa avtal med volymgarantier och tilläggsavgifter, vilket ger en hög kostnad, även när behovet är mindre. Med Capcito lånar ni endast det företaget behöver när det behövs. I exemplet blir kostnaden för att finansiera bolaget hela 53,8 % lägre än jämfört med ett traditionellt factoringbolag. Även om räntan och avgiften skulle vara densamma som hos konkurrenten.