Månadens kollega: Sammy-Joe Akar

Månadens kollega: Sammy-Joe Akar

Av Sammy-Joe Akar - Oct 1, 2019

Av Sammy-Joe Akar

Oct 1, 2019

Eftersom jag sitter med dessa inlägg har jag bestämt mig för att intervjua mig själv till Månadens Kollega. Skorpion i allt vad det innebär, smålänning och kreatör – Sammy-Joe Akar heter jag och är personen bakom det ni läser i våra flöden:

Vill du berätta lite kort om vad din roll på Capcito innebär?

“Vissa dagar känns det som att jag bara gör en sak och andra känns det som att jag gör allt möjligt, ibland samtidigt. Kort och gott har jag hand om vår content och kladdar på det som syns utåt i våra flöden. Gör allt från att nöta SEO på vår hemsida till att jaga profiler för olika reportage. Jag är den jobbiga jäveln som drar i kollegorna och ibland tvingar dem ställa upp på film. Linda, vår QA, är ett av mina vanligaste offer för kameran”.

Vad tycker du är viktiga egenskaper hos en framtida kollega?

“Tycker det är viktigt att ha fötterna på jorden och vara ödmjuk. Det är en utmaning att vara både initiativtagande och lyhörd – kombinationen är väldigt viktig. Att jobba med människor med mycket GO ger mycket energi, så gärna det”.

“Capcito-kontoret är lite som släkten. Den där stökiga mixen av olika personligheter man inte riktigt förstår, men älskar”

Berätta något om dig som vi inte vet om.

“Well, jag är nog den mest öppna boken jag känner. Bokstavligt talat. Jag är en riktig boknörd och har varit sedan jag lärde mig att läsa. Gick ofrivilligt på konståkning och piano när jag var yngre, vilket jag är tacksam för idag. Har även sedan en tid tillbaka börjat föra (vad jag tror mina grannar hade kallat) oväsen på min cajon trumma. Oh juste! Är en GT-fanatiker, men det vet alla redan haha”.

Hur skulle du beskriva Capcito med tre ord?

“Skulle säga: vass, innovativ och kulturell”

Vill du bli min kollega?