Intelligent finansiering via din bokföring

+
  • Integrerat med PE Accounting
  • Få pengarna inom 24 timmar
  • Inga krav på månatliga inbetalningar
  • Snabb ansökan online
  • Svar direkt på skärmen

Testa här - inte bindande

Finansinspektionen Godkänd av Finansinpektionen   SSL Certificate Krypterad anslutning, säker lagring

Finansiering när ni behöver det

Aktivera en utbetalning när helst ni behöver, utan att vänta på att kunderna ska betala. Med ett klick har du tillgång till rörelsefinansiering för investeringar, löner, inköp och tillväxt.

Flexibelt och schysst

Inga dolda avgifter eller krångliga villkor med en prisnivå som slår alla i branschen. Betala endast för det du behöver och så länge ni önskar.

Tillgängligt och enkelt

Med en koppling mot PE Accounting blir nya fakturor automatiskt tillgängliga för belåning. Låneutrymmet växer i takt med faktureringsvolymen.

Kostnadseffektivt

Låna med ett klick när behovet uppstår och betala endast för de kronor som används. Ger lägre kostnad över tid.

1

Logga in

Capcito är helt integrerat i PE Accounting och nås via vänstermenyn. Logga in i PE Accounting och välj menyvalet finansiering (finns inte det menyvalet, be supporten hos PE slå på det).

2

Välj typ av lån

Som ny kund till Capcito väljer du mellan Enkla lånet eller Anpassade lånet. Som befintlig kund ser du din dashboard som visar din finansiella översikt.

3

Signera

Välj hur mycket du vill låna och signera med bank ID. Med Enkla lånet blir hela kundreskontran säkerhet för framtida lån (vår smidigaste lösning), med Anpassade lånet väljer du individuella fakturor att pantsätta. Klart!

SELECT CAP SELECT CAP

Fakturering för växande företag

Capcito erbjuder en modern och flexibel form av rörelsefinansiering för mindre såväl som större företag. Era kundfakturor ligger som säkerhet för lånet och är ett smart alternativ till traditionell factoring, såsom fakturabelåning och fakturaköp eller traditionella banklån som företagslån och checkkrediter.

”Med 20 år som entreprenör vet jag det mesta om utmaningarna kring finansiering av företaget och att balansera likviditeten när företaget växer. Min vision är att förenkla och öka tillgängligheten av företagarvänlig finansiering med modern teknik.”

Michael Hansen,
Vd och grundare, Capcito
MICHAEL

CURVE

Kostnadsfördelen med Capcito

Traditionella finansbolag kräver långa avtal med volymgarantier och tilläggsavgifter, vilket ger en hög kostnad, även när behovet är mindre. Med Capcito lånar ni endast det företaget behöver när det behövs. I exemplet blir kostnaden för att finansiera bolaget hela 53,8 % lägre än jämfört med ett traditionellt factoringbolag. Även om räntan och avgiften skulle vara densamma som hos konkurrenten.