Sveriges hetast fintech startup

Väx med oss - så kan vi
hjälpa Sverige att växa

Vi tar gärna emot spontanansökningar, utöver de
tjänster som vi aktivt söker här nedan.

Just nu söker vi

Vi söker just nu fler kollegor. Vi växer så det knakar och ska vara fler på tåget. Vi gillar sympatiska människor, som är grymma på sina områden och visar uppskattning för sina kollegor. Vi ser gärna att du brinner för ett starkt företagar-Sverige, att du har en portion affärsförståelse och framförallt att du har en stark GTD-gen. Get Things Done! Vill du läsa mer om oss finns det här. Eller vad andra, typ BreakIt och DI Digital.

Du som känner dig träffad skickar ett mail till job@capcito.com och din LinkedIn-profil till oss. Vi intervjuar löpande. Du kan även läsa mer om de tjänster vi söker på LinkedIn.

Key Account Manager

Vi söker duktiga säljare - trots att vi vill vara helt digitala behöver intresserade företagare ändå hjälp att både förstå hur vi fungerar och att komma igång själva. För större kunder sker det med fysiska möten - för andra via webmöten och telefon. Våra låneprodukter är väldigt lätta att sälja, då de är både enklare och bättre än många av de andra alternativ tilll rörelsefinansiering som finns på marknaden. Du som blir en del av vårt team har minst ett par års erfarenhet av KAM/AM/sälj av företagsfinansiering och är van att ta dina kunder från kalla leads till återkommande kunder. Läs mer och sök via mail till job@capcito.com.

Marketing Manager Sweden

Sveriges roligaste fintech-startup söker någon som kan ta totalansvar för att vi syns och uppfattas på rätt sätt, hur vi når ut med vår revolutionerande tjänst till svenska företagare. Det inkluderar all annonsering, all copy, överallt vi har content inklusive vår sajt och sociala kanaler, blog, etc. Du kommer att styra vår automated marketing såväl som den manuella. Självklart ansvarar du också för att vi har en vass och effektiv kommunikationsstrategi. Vår framtida Marketing Manager är erfaren från liknande roller på internettjänstebolag, gärna från både B2B och B2C. Läs mer och sök via mail till job@capcito.com.

Head of product

Det här hoppas vi är något av de roligaste jobben som just nu finns för en produktälskare. Du som hoppar ombord med oss i den här rollen kommer att ansvara för vår kundupplevda produkt - hela vår sajt. Vi hoppas du har arbetat med en konsumentprodukt tidigare - dessa är oftast längre fram i arbetet med UX och online-beteenden och det behövs i B2B-världen. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att ta produktförbättringar från idé, via feature-kravställning, genomförande, launch och uppföljning. Läs mer och sök via mail till job@capcito.com.

Front End Developer

Are you our next software engineer, bringing extra passion for front end development. As part of the front end team, you’ll be responsible for improving the user experience, deploying new features and making our customers experience first class. Read more and apply via mail to job@capcito.com.

Back End Developer

Become our next back end developer and join our Stockholm team. As part of the back end team, you’ll be responsible for developing new smart logic and features to our credit score engine, improving the way we analyse big amount of data, set up new integrations for collecting data and also ensure that the back end platform is doing what it should making our customers experience first class. Read more and apply via mail to job@capcito.com.