Vad kostar det att sälja fakturor – och hur funkar det?

Att sälja fakturor innebär snabba pengar till företaget – utan att behöva vänta på betalt från kunden.

Behöver du mer pengar till företaget ibland? Vill du kunna satsa mer på framtiden och växa snabbare? Eller är dina kunder ofta sena med betalningarna, och du har utlägg som behöver göras?

Att sälja fakturor är ett snabbt och enkelt sätt att få in mer pengar till företaget – utan att behöva driva in betalningar.

Att sälja fakturor är ett snabbt och enkelt sätt att få in mer pengar till företaget

Mer kapital ger större möjligheter, ökad likviditet ger större trygghet och du kan fokusera på det viktigaste: göra bra affärer.

Vad kostar det att sälja fakturor?

Du kan få upp till 99% av fakturans värde – pengar du kan använda i företaget direkt. När ditt företag säljer fakturor betalar du en avgift per faktura. Capcitos priser för att sälja fakturor är mellan 1%-3% per faktura – det är allt. Fakturaköp från Capcito är enkelt – till bästa möjliga kostnad.

  • Få upp till 99% av fakturan direkt
  • 1-3% i avgift per faktura
  • Inga dolda avgifter

Vill du veta mer? Ring 010-157 80 00 eller läs mer här:


Få betalt direkt – sälj dina fakturor

TESTA HÄR


Vad är skillnaden mellan fakturaköp och factoring?

Factoring är ett samlingsnamn för två typer av fakturafinansiering; fakturaköp (även kallat fakturaförsäljning) och fakturabelåning. Gemensamt för båda finansieringsformerna är att de företag som har en kundfaktura (som vanligen ska betalas om 30-90 dagar) kan frigöra merparten av den kommande inbetalningen redan idag.

Fakturaköp med eller utan Regress

Fakturaköp med regress innebär att du som säljer fakturor i slutändan har ett krav på dig att återta ansvaret för fakturan. Utan regress innebär att finansbolaget i överlåtelsen av fakturan övertar risken för sen betalning eller att fakturan inte blir betald i det fall kunden går i konkurs. Capcitos fakturaköp är utan regress, det vill säga vi tar över risken.

Vad är Capcito?

Capcito erbjuder smart finansiering till små och stora företag, utan krångliga processer.

Vi som grundat Capcito är själva erfarna entreprenörer och investerare. Som företagare stötte vi alltid på samma problem: Det var onödigt komplicerat att stärka kassan. Till slut bestämde vi oss för att själva lösa problemet – resultatet blev Capcito.

Capcito finansieras och delägs av SEB Ventures, Collector Ventures, samt ett privatägt, Stockholmsbaserat investmentbolag.


Sälj dina fakturor

TESTA HÄR