Algoritmpoesi

 

Bankerna tittar på gamla bokslut – vi går mycket längre än så.

Väldigt få saker här i världen är statiska. Det mesta förändras över tid; det politiska läget; världsekonomin; värdet på ditt företags kundreskontra; och företagets lånebehov. På Capcito bygger vi någonting utöver det vanliga. Bilden är tagen på kontoret, där ett konstant arbete med att skriva algoritmpoesi pågår. Utvecklare och matematiker samarbetar tätt för att bygga den mest kompletta och rättvisa riskbedömningen av ett företag baserat på både historik och nutid, tack vare att vi är de enda i Sverige som kopplar mot molnbokföringen.

60% av Sveriges företagare upplever att det är svårt att få finansiering till sin verksamhet. När 4 av 5 jobb skapats av småföretagare sedan 1990 borde deras tillgång till kapital prioriteras. Vi arbetar för att kunna erbjuda rättvisa finansieringsvillkor till alla företag baserat på deras situation idag – inte för ett år sedan.

Genom Big Data och intelligenta algoritmer processar Capcito miljontals datapunkter för att skapa sig en helhetsbild av bolagets riskexponering. Vi tycker så klart att du ska testa med ditt företag och ta reda på vad ni kan låna i realtid. Testa här och få svar på 3 minuter.

banner

capproviders